Urban Patch eco stofcollectie van Monaluna Hippe stippenstof van ecokatoen Merino wol van het merk Naturalmente puur natuurlijke wol
Over ons Onze merken Eco-keurmerk Activiteiten Gastenboek Contact

 

 

Welkom bij Eco-clip, waar textiel, wol, mode, stijl, patronen, creativiteit en ECO elkaar ontmoeten.

Na jarenlang bij diverse creatieve- en productieprocessen in de textiel betrokken te zijn geweest, hebben we de stap genomen om de aloude productiemethodes te verlaten en het pad van "Eco" in te slaan.

 

In 2014 is Eco-clip als online-winkel gestart. De naam is een afkorting en staat voor: Eco for a craft lifestyle in pureness. 

 

We oriënteren ons op het zoeken en aanbieden van hoogwaardige alternatieven aan alle liefhebbers van stoffen, garens en wol die de zorg voor het milieu, de werk- en leefomgeving ook belangrijk vinden. Dit combineren we met creativiteit en patronen. Op onze webshop vind je diverse patronen die je gratis kunt downloaden. In de loop van de komende maanden ontwikkelen we nog meer ideeën die we op de plank hebben liggen: cadeaus voor "home & body", kleding, babyspulletjes, kinderspeeltjes en meer..

 

Meld je je vooral aan voor onze nieuwsbrief zodat je steeds het laatste nieuws over ons en onze producten ontvangt. Op Facebook plaatsen we artikelen over de leukste producten en acties.

 

Ons assortiment breiden we in de loop van de tijd steeds verder uit. Een programma hiervoor is opgesteld en contacten met leveranciers zijn/worden gelegd. Heb je echter speciale wensen en vind je het artikel niet op onze webshop? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. 

 

^ Naar boven