Urban Patch eco stofcollectie van Monaluna Hippe stippenstof van ecokatoen Merino wol van het merk Naturalmente puur natuurlijke wol
Over ons Onze merken Eco-keurmerk Activiteiten Gastenboek Contact

 

Onze merken

Cloud9 Fabrics

Cloud9 Fabrics is opgericht in 2009 en sindsdien uitgegroeid tot marktleider van katoenen ecostoffen voor de hobbybranche. Voor de productie van haar stoffen gebruikt Cloud9 Fabrics alleen 100% gecertificeerd katoen. De stoffen worden geverfd/bedrukt met milieuvriendelijke verfstoffen. Bovendien werkt deze leverancier samen met fabrieken die zich hebben gecommitteerd aan ethisch verantwoorde productiemethodes (inclusief het respecteren van de rechten van de productie-arbeiders).

Monaluna

Jennifer Moore, ontwerpster, textiele kunstenares en eigenaresse van Monaluna, brengt samen met haar echtgenoot David Miguelucci duurzame alternatieven op de stoffenmarkt. Jennifer ontwerpt jaarlijks 4 tot 6 nieuwe collecties. Haar dessins typeren zich door een grafische en moderne stijl, en zijn vaak speels en met een vleugje humor. De stoffen zijn uitstekend geschikt voor kinderkleding, maar zeker ook goed te gebruiken voor damesmode en home-deco projecten.

De dessins worden gedrukt op eerste klas kwaliteit katoen met een hoge draaddichtheid, waardoor ze bijzonder zacht aanvoelen.


Lillestoff

Jersey stof in Scandinavische stijl voor dames- en kinderkleding.

Lillestoff brengt sprekende dessins die geprint worden op een zeer hoogwaardige kwaliteit bio-Jersey. Het assortiment is samengesteld uit individuele dessins die zeer goed te combineren zijn met de uni jersey stoffen van dezelfde leverancier.

Alle stoffen van Lillestoff hebben het GOTS certificaat.

 

 

^ Naar boven